İl başkanı Gölbucaklı oldu

İl Başkanı oldu,Hacı Gölbucaklı,Memleket Partisi,Bartın,

SİYASET - 25-10-2022 14:23 1488 kez okundu.

İl başkanı Gölbucaklı oldu

    Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik’in il başkanlığından istifa etmesinin ardından yeni İl Başkanı Hacı Gölbucaklı oldu.

    Mustafa Çelik’in partisinin İl Başkanlığından istifa ettiğini duyurmasının üzerine partililer Olağanüstü Toplantı düzenledi.

    Alınan karar doğrultusunda Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı İl Başkanlığı Binasında yaptığı basın açıklamasında Memleket Partisinin yeni İl Başkanı olarak seçildiğini duyurdu.

    Başkan Gölbucaklı yaptığı açıklamada; “İl Başkanımız Mustafa Çelik’in istifasından sonra partimiz içinde bir il başkanı ihtiyacı doğmuştur. Tüzüğümüz gereği yönetim kurulumuz toplanarak kendi içinde bir başkan seçebiliyor. Olmasaydı veya yönetim kurulu düşmüş olsaydı mutlaka bir kongre yapılması gerekecekti.

    Şu anda kongre yapmaktan ziyade bu şekilde tüzüğümüzün verdiği yetki ile yönetim kurulumuz toplanarak başkan seçilmesi kararlaştırıldı. Arkadaşlarım da bu işe beni uygun gördüler. Tabi bu bir parti görevidir ben de kabul ettim.

    Sağ olsunlar oy birliği ile görevi bana verdiler hepsine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yine çalışmalarımıza devam edeceğiz. Merkez ilçede tekrar yönetimle bir seçim yapılacak. Orada da merkez ilçe başkanı haliyle değişmiş olacak.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir