'Hizmette sınır yok!'

Hizmet Bizim İşimiz.

YEREL YÖNETİMLER - 18-03-2024 22:36 1522 kez okundu.

'Hizmette sınır yok!'

    Ulugeçitambarcı muhtar adayı Güzoĝlu 'Yeri geldiğinde iş makinelerimle de köyümün emrindeyim' dedi. Güzoĝlu şöyle devam etti; “ Devletin yetişemediği, geç kaldığı yerde ben devreye gireceğim. Kendi imkânlarımı köyümüzün sorunlarının çözümü için seferber edeceğim.

    Bir dönem ara verdikten sonra yeniden aday olan Bartın merkeze bağlı Ulugeçitambarcı köyünün eski muhtarı Mustafa Güzoğlu hizmette sınır tanımayacağını söyledi.

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

    Köyün işlerinde yolda, menfezde, mezarlıkta, suda, sosyal tesiste kendi imkânlarını daha önce de pek çok defa kullanan Mustafa Güzoğlu hizmeti severek yaptığını, Ulugeçitambarcı köyünü daha yaşanılabilir hale getirmek istediğini söyledi.

YENİ DÖNEME YENİ PROJELER

    Muhtar adayı Güzoğlu nerede kalmıştık sloganıyla çıktığı yolda köy halkının kendisine tekrar yetki vereceğine inandığını belirterek göreve geldiğinde altyapı sorunlarının çözümüne öncelik vereceğini ifade etti.

    İlk döneminde köyde taşımalı eğitime geçilince atıl durumda kalan eski ilkokulu sosyal tesise dönüştüren ve köyün çok önemli bir ihtiyacını gideren Güzoğlu yeni döneme yeni projelerle başlayacağını söyledi.

HAFRİYAT İŞLERİ YAPIYOR

    Evli ve 4 çocuk 10 torun sahibi 58 yaşındaki Ulugeçitambarcı köyü muhtar adayı Mustafa Güzoğlu köyde oğlu Alptekin Güzoğlu ile birlikte kum, çakıl, kiremit, kuyubüzü, kömür, demir, çimento, kireç, beton kazık ve hafriyat nakliyat işleri yapan, iş makineleri ve kamyonları olan bir işyerinin sahibi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir