'Gece gündüz demeden çalışacağım'

Yalçınkaya'dan teşekkür mesajı; Bartın'a hizmet etmek benim için büyük onur ve gurur.

GENEL - 01-04-2024 14:19 503 kez okundu.

'Gece gündüz demeden çalışacağım'

    31 Mart seçimlerini AKP-MHP adayına fark atarak kazanarak Bartın Belediye Başkanı olan Rıza Yalçınkaya kendisine verilen desteğe teşekkür etti.

    Yalçınkaya mesajında Bartın'a yeniden hizmet edecek olmanın mutluluğunu, onur ve gururunu yaşadığını söyledi. Mesaj şöyle; “Değerli Bartın Halkı, Nerede Kalmıştık diyerek çıktığım bu yolda vermiş olduğunuz büyük bir destek ve katkılarla belediye başkanı olarak seçilmeme vesile olduğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

    Şahsıma gösterdiğiniz güven ve destekleriniz için en içten minnet ve şükranlarımı sunarım. Bartın’ın Rızası, Rıza Yalçınkaya olarak, bu göreve layık olmak adına gece gündüz demeden çalışacağıma bir kez daha sizlere söz veriyorum.

    Ayrıca, seçim süreci boyunca seçimlerimizin güvenli geçmesi için gece gündüz demeden görev alan emniyet mensuplarımıza ve il seçim kurulu bünyesinde fedakarca çalışan tüm görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin özverili çalışmaları ve gayretleri sayesinde demokratik süreçlerimizi güven içinde tamamladık.

    Bartın’a hizmet etmek, benim için büyük bir onur ve gurur. Bartın’ın Rıza’sına sahip çıkarak beni bağrınıza bastığınız için hepinize tek tek tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

    Birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Bartın için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kenti birlikte oluşturacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinize en içten selamlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gandi'nin 8 öğretisi!

Gandi'nin 8 öğretisi!

29-04-2024 - GENEL

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

10-04-2024 - GENEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir