Ertan Kaya veda etti

Hakkınızı helal edin!

SİVİL-TOPLUM - 05-02-2023 12:33 981 kez okundu.

Ertan Kaya veda etti

    Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Ertan Kaya GMİS Genel 12. Olağan genel kurulda veda konuşması yaptı. Ertan Kaya şunları söyledi: "Değerli madenci kardeşlerim tabii ki bu süreçlerimizde öncelikle Amasra müessesesinde 14 Ekim'de 42 arkadaşımızı şehit verdik ve 4 arkadaşımızda hastanede kendilerine acil şifalar içinde de Allah ve ailelerini sabırlar diliyoruz öncelikle kendimi kısaca takdim edeyim.

    2015 yılında genel maden işçileri sendikasına gelirken kurulu olarak rahmetli Hakkı başkanım ile beraber yönetim kurulu oluşturduğu kuvvet devamında da yine rahmetle anıyorum. Genel merkeze genel sekreter olarak gönderdik ve ben de Amasra şube başkanı olarak göreve geldim.

    Ve 2019 seçimlerde Bu yönetim ile beraber Sayın Hakan Yeşil, İsa Mutlu, Tayfun Demir, Volkan Yıldız ile beraber genel merkez yönetim kurulunu oluşturduk ve aramızdan ayrılan Hüseyin Kolçak arkadaşımda Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar dileriz.

    Tabii ben de böyle biri olarak bu yönetime destek verdim. Keşke acılarla karşılaşmasaydık. Acıyla karşılaşmayı hiçbir tanemiz istemeyiz çünkü biz hep beraber yerin üstünde bir yerin altındayız.

    Tabii ki bu görev süresinde 2 yıl sayın genel başkanımız yönetimi oluşturdu tekrardan bizde 5 yönetici arkadaşımız ile beraber 2 yıl görevi yaptık ve bu mutluluk içerisindeyim. Çünkü ben madenciyim emekçiyim emek sınıfına mücadele ederek mücadelesini hep beraber yine yapacağız ben de yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.
Haber-Ercan Demir/Yeni Adım Gazetesi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bayramınız Kutlu Olsun!

Bayramınız Kutlu Olsun!

08-04-2024 - SİVİL-TOPLUM

SES Bartın Temsilciliğinin sağlık haftası açıklaması

SES Bartın Temsilciliğinin sağlık haftası açıklaması

14-03-2024 - SİVİL-TOPLUM

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir