CHP Heyeti Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya'ya Destek Turuna Çıktı

Rıza Yalçınkaya'ya Destek İçin Bartın’a Geldiler!

SİYASET - 14-03-2024 20:53 750 kez okundu.

CHP Heyeti Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya'ya Destek Turuna Çıktı

    Bartın'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya'ya destekler artmaya devam ediyor. Önceki dönem Devlet Bakanı Hasan Gemici, önceki dönem Ankara Milletvekili İzzet Çetin, önceki dönem Edirne Milletvekili Rasim Çakır, önceki dönem Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve önceki dönem CHP Çaycuma İlçe Başkanı İsmail Yayan, Yalçınkaya'ya destek vermek için bir araya geldi.

    CHP heyeti, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren M. Rıza Yalçınkaya'ya desteklerini iletmek amacıyla ziyaretlerde bulundu. İlk olarak İl başkanlığını ziyaret eden heyet, partililerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

    Ardından Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası, Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası, Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası, Bartın Muhtarlar Derneği ve Bartın Eğitim Sen'i ziyaret eden CHP heyeti, daha sonra Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya ile birlikte çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

    CHP heyeti, vatandaşların ve esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya için destek istedi. Seçim çalışmalarına verdikleri güçlü katkı ve desteklerinden dolayı CHP heyetine teşekkürlerini ileten Yalçınkaya, esnaf dostu bir belediyecilik anlayışıyla sorunlara ortak akılla çözüm üreteceklerini vurguladı.

    Ayrıca Yalçınkaya Bartın için gece gündüz çalışarak Bartın’ ı hak ettiği yere getireceklerini belirtti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir