'Bunlar benim gerçek dostlarım'

Yalçınkaya, Üçler ve Aydemir bayram karesinde...

GENEL - 10-04-2024 22:31 1019 kez okundu.

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

    Karşısındaki iki partili birleşik iktidar gücünü sandıkta bırakarak zorlu bir seçim sürecinden zaferle çıkan Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya'nın ilk bayramlaşmasında izdiham yaşandı.

    Ramazan Bayramının birinci günü valilik bayramlaşmasına katıldıktan sonra 15.00-17.00 saatleri arasında bu kez ev sahibi olarak belediyede konuklarını ağırlayan Yalçınkaya'ya büyük ilgi vardı.

UZUN KUYRUK OLUŞTU

    Başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşmaya katılan yüzlerce kişinin oluşturduğu kuyruk belediyenin giriş kapısına kadar uzanıyordu.

    Bayramlaşmaya gelen çocuklara harçlık veren Başkan Yalçınkaya herkesle tek tek sohbet ederken seçimde kendisini yakından izleyen gazeteci Arif Üçler ve Necdet Aydemir'le fotoğraf çektirirken "Bunlar benim gerçek dostlarım" diye konuştu.

BAYRAM HATIRASI

    Yalçınkaya'nın iki eski gazeteciye sarılarak verdiği bayram pozu güzel bir hatıra oldu. Başkan Yalçınkaya'nın bayramda gördüğü büyük ilgi kendisine olan hasretin de çarpıcı bir göstergesiydi.

    Bayramlaşmada belediye meclis üyeleri, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, CHP Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz  da hazır bulundu ve Yalçınkaya ile birlikte herkesle tokalaşarak bayram kutlaması yaptı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gandi'nin 8 öğretisi!

Gandi'nin 8 öğretisi!

29-04-2024 - GENEL

Yorgan gitti, kavga bitti!

Yorgan gitti, kavga bitti!

09-04-2024 - GENEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir