Bir yastıkta kocayın!

Yalçınkaya ve Sarıbaş Ailelerinin Mutlu Günü.

GENEL - 25-11-2023 19:21 2215 kez okundu.

Bir yastıkta kocayın!

    Ayşin ve Cenk yüzlerce davetlinin huzurunda dünya evine girdi…

    Yaklaşan yerel seçimde Bartın Belediye Başkan Adayları arasında adı geçen 23-24-25-26'ncı dönem CHP Bartın Milletvekili, 40’ıncı ve 41’ci dönem Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya büyük oğlu Cenap'tan sonra küçük oğlu Cenk'in de mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

   Bartın Belediye Sosyal Tesislerine tarihi günlerinden birini yaşatan nikâh törenine Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkanı Özgür Özel video mesajı ile katıldı.

    Mesajında salondaki davetlilere seslenen CHP Lideri Özel, Bosna Hersek'in devlet gününe katılmak için yurt dışına gittiğini, çok istemesine rağmen bu yüzden nikâha katılamadığını söyledi. Özgür Özel gelinle damada da isimleriyle hitap ederek mutluluklar diledi.

    Rıza Yalçınkaya'dan Rıza abi diye söz eden Özel, Yalçınkaya'nın partiye ve Bartın'a belediye başkanı ve milletvekili olarak çok emeğinin geçtiğini ifade ederek salonu selamlarken büyük alkış aldı.

    Salondan dışarıya taşan davetlilerin genç çiftin mutluluğuna ortak olduğu nikâhı Bartın Belediyesi Sosyal Kültür İlişkiler Müdürü ve evlendirme memuru Yusuf Varnalı kıydı.

    Ayşin ve Cenk çiftinin nikâh şahitliğini CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Tekirdağ Milletvekili ve eski sözcü Faik Öztrak, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Cenap Yalçınkaya ve Mehmet Can Sarıbaş yaptı.

    Davetlilerin salona girerken ve evet derken alkış yağmuruna tuttukları gelinle damat için salonun önünde uzun tebrik kuyrukları oluştu.

    Sosyolog olan gelinin anne ve babası Necla ve Sezai Sarıbaş ile endüstri mühendisi olup Ankara'da çalışan Cenk'in annesi ve babası Fatma Nur ile M. Rıza Yalçınkaya nikâhta büyük mutluluk yaşadı.

    Yalçınkaya ve Sarıbaş aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle yakından ilgilendi.

    Büyük ilgi gören son zamanların en kalabalık nikâh merasimine Bartın'dan ve çevre il ve ilçelerden siyaset, iş ve sivil toplum örgütlerinden büyük katılım oldu.

    CHP Lideri Özgür Özel'in mesajı ve genel merkezden ağır topların katılımı "Yalçınkaya'nın adaylığını güçlendirdi" şeklinde yorumlandı.

    Yalçınkaya'nın İngiltere'de yaşayan ve Londra'da mühendislik yapan büyük oğlu Cenap da kardeşinin mutluluğuna nikâh şahidi olarak imza atarak ortak oldu.

       Aralarında DEVA Partisi İl Başkanı Ali Yıldırım'ın da bulunduğu siyasi parti yöneticileri nikâha katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaşırken Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın eski milletvekili ve enerji eski bakanı Zeki Çakan, eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın da aralarında olduğu siyasetçiler telgraflarıyla nikâha katıldı.

    Çelenk ve çiçeklerle dolu salonda gelinle damadın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gandi'nin 8 öğretisi!

Gandi'nin 8 öğretisi!

29-04-2024 - GENEL

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

10-04-2024 - GENEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir