BEKÇİLER NEREDE?

İçeride büro işi mi yapıyorlar? Neden devriye gezerken göremiyoruz?

GENEL - 18-11-2023 21:29 1103 kez okundu.

BEKÇİLER NEREDE?

    Ülke genelinde yeniden başladığında halk arasında memnuniyet yaratan bekçi uygulaması Bartın'da rafa mı kalktı?

    Bartın'da bir aydan fazladır karanlıkta olan Kanlıırmak Caddesi gibi devriye isteyen yerlerde bile görünmeyen bekçilerin nerede oldukları ve ne iş yaptıkları merak konusu oldu. Sokak aralarında, ırmak kenarlarında devriye gezen bekçiler son zamanlarda hiç görünmez oldu. Polislerin de eskisi gibi her zaman her yerde görünmediği ilimizde emniyetin kendisini göstermesinin caydırıcı ve önleyici olacağının unutulmaması isteniyor.

    Meydanı boş gören suça meyilli kişiler ve mafya özentisi bazı gençlerin gruplaştıkları, kuytu yerlerde toplandıkları, 10-15 kişilik gruplar halinde dolaştıkları, kendi aralarında yüksek sesle yaptıkları kaba ve küfürlü konuşmaların yanı sıra yoldan geçenlere de sataştıkları, etrafı rahatsız ve huzursuz ettikleri görülüyor. İçeride büro işi mi yapıyorlar? Neden devriye gezerken göremiyoruz?

    Bizim gazeteci ve vatandaş olarak gördüklerimizi emniyet neden görmüyor acaba?

Hamam sokakta gece saatlerinde dükkanının yanındaki arada alkol veya uyuşturucu madde alıp gürültü yapan gençleri uyardığı için çıkan kavgada gözünden yaralanan ve bir aydır Ankara'da ameliyat üstüne ameliyat olan bir esnafın başına gelenler de emniyeti harekete geçirmeyecekse ne geçirecek? Önlem almak için illa ölümlü bir olay mı bekleniyor.

    Ogün Vural döneminde başlatılan ırmak polisi uygulamasının yeniden başlatılması, Şadırvan ve Yukarı çarşı da 24 saat polis görevlendirilmesi, şehirde düzenli devriye gezilmesi ve trafiğin de bir an önce düzene sokulması isteniyor.

    Son günlerde ekonomik sıkıntıların da etkisiyle hırsızlık olaylarının görülmeye başlandığı ilimizde halkımız bekçileri sokaklarda gece gündüz devriye gezerken görmek istiyor.

Haber; Arif Üçler

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gandi'nin 8 öğretisi!

Gandi'nin 8 öğretisi!

29-04-2024 - GENEL

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

'Bunlar benim gerçek dostlarım'

10-04-2024 - GENEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir