Başkan Fırıncıoğlu Almanya’da

Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, Kardeş Şehir Lünen’de Festival Etkinliklerine Katıldı.

YEREL YÖNETİMLER - 12-09-2023 11:01 778 kez okundu.

Başkan Fırıncıoğlu Almanya’da

    Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, eşi Hatice Fırıncıoğlu ile birlikte Lünsche Mess 2023 Şehir Festivali’ne katıldı.

    Başkan Fırıncıoğlu, Lünen Belediye Başkanı Jürgen Kleine-Frauns’un davetlisi olarak katıldığı Lünsche Mess 2023 Şehir Festivali programının açılış programının ardından akşam yemeğinde Polonya, Litvanya, İngiltere ve Almanya delegeleriyle bir araya geldi.

    Yemeğin ardından Lünsche Mess 2023 Şehir Festivali programı kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan Başkan Fırıncıoğlu, daha sonra ise Lünen Selimiye Camii’ni gezdi. Fırıncoğlu, 2008 yılında büyük bir yardımlaşma örneği gösterilerek ibadete açılan Lünen Selimiye Camii inşasında emeği geçen bütün hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

    Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Lünen Belediye Başkanı Sayın Jürgen Kleine-Frauns’un davetlisi olarak katıldığım Lünsche Mess 2023 Şehir Festivali programının ardından akşam yemeğinde Polonya, Litvanya, İngiltere ve Almanya delegeleriyle bir araya geldim.

    Daha sonra ise Lünen Selimiye Camii’ni gezme imkanı bulduk. 2008 yılında büyük bir yardımlaşma örneği gösterilerek ibadete açılan bu eserin inşasında emeği geçen bütün hayırsever vatandaşlarımızı kutluyorum. Önemli bir camiyi bölgeye kazandırmışlar. Hepsinden Allah razı olsun

    10 Eylül’e kadar devam edecek olan festival programının düzenlenmesinde emeği olan kardeş şehrimiz Lünen Belediye Başkanı Sayın Jürgen Kleine-Frauns’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Arslan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

08-04-2024 - YEREL YÖNETİMLER

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir