Bartın’da sahte para operasyonu!

Biri kadın 3 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ - 12-01-2023 12:17 1062 kez okundu.

Bartın’da sahte para operasyonu!

Biri  kadın T. A., M. G ve C. E. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.A. isimli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

886 ADET SAHTE 100 TL’YE EL KONULDU

    Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bartın Merkezde üç adres, Ulus ilçesinde bir adres ve Kurtköy köyünde bir adres olmak üzere toplamda 5 adreste 45 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

    Operasyonda biri kadın 4 kişi gözaltına alınırken 886 adet sahte 100 TL’ye el kondu.

Dün adliyeye çıkartılan T. A., M. G ve C. E. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Bartın İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının 2022/...sayılı soruşturma dosyasına istinaden ve savcılık koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülmekte olan projeli çalışma kapsamında yapılan tespit ve delillendirmeler neticesinde;

TCK Madde 197 Parada Sahtecilik suçu faaliyetinin deşifre edilebilmesi ve suç unsurlarının ele geçirebilmesi amacıyla; M.G., T.A., C.E H.A. İsimli şahıslara yönelik 10.01.2023 günü saat 07.00’da Bartın Merkezde üç adres, Ulus ilçesinde bir adres ve Kurtköy köyünde bir adres olmak üzere toplamda 5 adreste 45 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon kapsamında dört şahıs yakalanmış, yapılan ara yakalama ve ikamet aramalarında şahıslardan;, 886 adet sahte 100 TL 15 adet fişek ele geçirilmiştir.

    Şüpheliler Şube Müdürlüğümüzdeki işlemleri sonrası 11.01.2023 günü adli mercilere sevkedilmiş,  T. A., M. G., C. E. isimli şahıslar tutuklanmış, H.A. isimli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest kalmıştır.” İfadelerine yer verildi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon!

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon!

28-03-2024 - ASAYİŞ

Emniyet Narkotikten uyuşturucu operasyonu!

Emniyet Narkotikten uyuşturucu operasyonu!

22-03-2024 - ASAYİŞ

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir