Bartın’da Memleket Partisi iddialı…

Nuhoğlu: Memleket Partisi Halkın umut kapısı oldu, Bartın’da en az bir milletvekili çıkartacağız!

SİYASET - 28-03-2023 13:02 843 kez okundu.

Bartın’da Memleket Partisi iddialı…

Memleket Partisi(MP)Bartın İl Başkan Vekili Hasan Nuhoğlu Parti binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

    Memleket Partisinin Bartın Milletvekili adayları Hacı Gölbucaklı ve Âdem Bozkurt’unda hazır bulunduğu basın açıklamasında Nuhoğlu; “Halkın umut kapısı olduklarını belirterek Bartın’da en az bir milletvekili çıkarmak için canla başla çalışacağız.” dedi

    Memleket Partisi Bartın İl Başkan Vekili Hasan Nuhoğlu açıklamasına şöyle devam etti; “4 Eylül 2020 tarihinde Sivas” dan MEMLEKET HAREKETİ olarak başlayan ve 17 Mayıs 2021 tarihinde siyasi kimlik kazanan partimizin Siyasi Parti olarak 2. Yılını tamamlamasına az bir süre kalmıştır.

    3-5 kişi olarak çıktığımız bu yolda bu gün ise milyonların akın ettiği bir siyasi parti konumuna geldik. Halkın umut kapısı olduk. Bunun ötesinde Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE” nin Türkiye için tek çözüm üreten lideri olduğunu da unutmamak gerekir.

    Hepimizin de bildiği gibi en başından beri sorunları dile getirmekle kalmamış, bunları çözümleri ile halkımızın bilgisine sunmuştuk. 3 yıldan bu yana Türkiye de ki deprem sorununu gündemde tutan Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE” nin haklılığını yaşadığımız deprem felaketi ile birlikte çok acı bir şekilde görmüş ve yaşamış olduk.

    Bu kadar uyarılara rağmen önlem alınmayan depremle birlikte binlerce canımızı kaybettik. Hepimizin başı sağolsun…

    Şimdi ise Türkiye’nin su sorununu gündemde tutmaya çalışmaktayız. Eğer bunun içinde projeler üretip, önlem alınmaz ise Türkiye’nin küresel su sorunu ile karşılaşacağı aşikârdır.

Bunun gibi birçok alanda başta ADALET, EKONOMİ, EĞİTİM ve SAĞLIK olmak üzere birçok sorunu gündemde tutmaya ve bunların çözümlerini önermeye devam edeceğiz.

    Hepimizin de bildiği gibi Mecliste grubu olmayan partilerin Cumhurbaşkanı adaylığı için 100.000 imza toplaması gerekmektedir.

    Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE partimiz kurulduğundan bu güne Cumhurbaşkanı adayı olacağını defalarca deklare etmiştir. Nitekim süreç zarfında aday adaylığını açıklamış ve 22 Mart 2023 tarihinde başlayan imza sürecinde gerekli 100.000 imzayı toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Bu süreçte partimizin yanında duran, destek veren ve emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

    Bu vesile ile de seçim süreci de tam olarak başlamış oldu. 81 vilayetimizde olduğu gibi Bartın” dan da milletvekili adaylarımızı çıkaracağız. En az bir milletvekilini de çıkarmak için canla başla çalışacağız.

    İl Başkanımız Sayın Hacı GÖLBUCAKLI ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Adem BOZKURT görevlerinden istifa ederek Aday adaylığı müracaatlarını Genel Merkezimize yapmışlardır. Partimize ve Milletimize hayırlı olsun dileklerimle Aday Adayı Arkadaşlarımıza başarılar dilerim.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
99 ruhu geri döndü!

99 ruhu geri döndü!

05-04-2024 - SİYASET

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

CHP 3 AKP ise 2 il genel meclis üyesi çıkardı

01-04-2024 - SİYASET

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir