Bartın Gazetesinin Ukraynalı okuru!

Bartın’da 10 gün tatil yapan Avukat Olesya Stephançenko Kurucaşile’den sonra Mugada’yı da gezdi.

GÜNCEL - 20-07-2023 22:24 2037 kez okundu.

Bartın Gazetesinin Ukraynalı okuru!

    Gazeteci Arif Üçler, Bartınlı eski gazeteci arkadaşının eşini Aydemir Otel’in restoranında ağırladı, Olesya Stephançenko Bartın Gazetesinin de sıkı bir takipçisi.

6 Eylül 2023’te 100’ncü yaşını kutlamaya hazırlanan Anadolu basınının çınarı, Bartın’ın markası, Türkiye’nin en eski üç yerel gazetesinden biri olan Bartın Gazetesinin dünyanın her yerinden okuru var. Bu okurlardan biri de Ukraynalı Olesya Stephançenko.

ÜLKEMİZİ VE BARTIN’I ÇOK SEVİYOR,

 Kiev’de avukatlık yapan ve ana dili gibi Türkçe bildiği için Ukrayna’daki Türklerin en çok başvurduğu hukukçuların başında gelen Stephançenko tam bir Türkiye ve Bartın aşığı. Ülkemizi ve ilimizi sık sık ziyaret eden Olesya Stephançenko Bartın Gazetesini de yakından takip ediyor.

GÜNBATIMI EŞLİĞİNDE BALIK ZİYAFETİ

 Gazeteci Arif Üçler, Bartınlı eski gazeteci arkadaşının eşi Olesya Stephançenko’yu Bartın sahillerinde günbatımının en güzel seyredilebildiği noktalardan biri olan Mugada plajında konuklarını bu manzaranın eşliğinde taze balığı ve lezzetli yemekleriyle en iyi şekilde ağırlayan Aydemir Otel’de misafir etti. 5 yıl önce dönemin Valisi Sinan Güner tarafından açılışı yapılan, şimdiki Valimiz Nurtaç Arslan’ın da ziyaret ederek çok beğendiği turistik tesis kafeterya, restoran ve konaklama hizmeti veriyor, Mugada sahilinde ve çevresinde büyük bir boşluğu dolduruyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Eski dostlar buluştu!

Eski dostlar buluştu!

12-04-2024 - GÜNCEL

Çakan'la bayramlaştık!

Çakan'la bayramlaştık!

11-04-2024 - GÜNCEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir