Amasra Bayrama Hazır

Amasra bu bayramı da dolu dolu geçirecek!

GENEL - 28-03-2025 17:59 1809 kez okundu.

Amasra Bayrama Hazır

    Bayram tatilini Amasra'da geçirmek isteyenlerin rezervasyonlarıyla otel, motel ve pansiyonlardaki doluluk oranı yüzde 90’a yaklaştı. Bayram tatilinin 9 güne çıkmasının ardından Bayram turizminin ve turların vazgeçilmez adreslerinden biri olan, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra’nın bir bayramı daha dolu dolu geçirmesi bekleniyor. Ramazan Bayramı öncesi hazırlıkların sürdüğü, rezervasyonların büyük talep gördüğü ilçede turistik tesisler ve hediyelik eşya satışı yapan esnaflar heyecanlı bir bekleyiş içinde.

GÜNÜBİRLİK TATİLCİLERLE BİRLİKTE YÜZLERCE TURİSTİN GELMESİ BEKLENİYOR

    Roma, Bizans, Ceneviz ve Osmanlı dönemlerinin izlerini taşıyan ilçede bütün gözler bayrama çevrildi. 6 bin 600 nüfuslu ilçeye bu bayram tatilinde günübirlik tatilcilerle birlikte yüzlerce turistin gelmesi bekleniyor. Bayram tatilini tarihi ve doğal güzellikleri, salatası ve balık restoranlarıyla ünlü Karadeniz'in şirin ilçesi Amasra'da geçirmek isteyenler rezervasyonlarını günler öncesinden yaptırdı.

BATI KARADENİZ’İN SESSİZ VE HUZURLU TATİL BELDESİ

    Tatilcilerin 3000 yıllık tarihi olan ilçeye ilgisi her geçen gün artıyor. Amasra tarihi eserlerinin yanı sıra yeşilin her tonunun denizin mavisiyle bütünleştiren doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Batı Karadeniz’in sessiz ve huzurlu köşelerinden biri olan muhteşem manzaralı tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle ünlü Amasra ilçesinde otellerin yanı sıra ev pansiyonculuğu da büyük ilgi görüyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Jandarma’nın 187. Yılı Bartın’da Kutlandı

Jandarma’nın 187. Yılı Bartın’da Kutlandı

14-06-2026 - GENEL

Arıönü Grup Köylerinde Su Projesi Başladı

Arıönü Grup Köylerinde Su Projesi Başladı

13-06-2026 - GENEL

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir