Aklı olan ağaç kesmez ağaç diker!

Mahalle sakini Gülten Gülsu’dan sert tepki…

ÇEVRE - 28-03-2024 19:00 906 kez okundu.

Aklı olan ağaç kesmez ağaç diker!

    Bartın Kemerköprü Mahallesi Belediye Otobüsleri durağının alt tarafındaki ırmak kenarındaki ağaçların kesilmesine sert tepki gösteren mahalle sakini Gülten Gülsu; “ Aklı olan ağaç kesmez, ağaç diker.” dedi

    Mahalle sakini Gülten Gülsu; “ Bunlar temizlik yapmaya geliyor buraya güya. Burada ağaç kalmamış görüyormusunuz. Babam dünya kadar ağaç dikmişti buraya. Buraya bunlar budama yapmaya gelmiyorlar buraya. Temizlik yapıyoruz diye ağaç katliamı yapmaya gelmişler.

    Ben belediye başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu arayıp çağırdım buraya toplantıdaymış. Belediye temizlik işleri müdürü yetkiliymiş, çünkü Orman İşletme Müdürlüğünden yetki almış.

    Buradaki ağaçları kesme yetkisi almış. Kim doğayı katletme hakkına yetkisine sahip. Temizlik yapıyoruz derken budama demek ağaç katliamı yapmak değildir.

    Bu sel neden Bartın’da düşünülmüyor, yalı mevkii ne oldu şimdi, cam yapıyorlar. Burada sürekli kayan bir toprak var. Bıkınız evim var burada,  bakınız inşaat var burada. Burası belediye otobüs durağı neden bu ağaçlar kesiliyor ben anlayamadım. Bu ağaçları buradan kesme yetkisi olamaz. Aklı olan ağaç kesmez, Aklı olan ağaç diker diye sert tepki gösterdi.”

Video/Fotoğraflar: Özkan KÜÇÜKTABAK

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bir proje de ÇÖPLER için lütfen!!!!

Bir proje de ÇÖPLER için lütfen!!!!

25-03-2024 - ÇEVRE

Temizlik kültürümüz zayıf!

Temizlik kültürümüz zayıf!

18-01-2024 - ÇEVRE

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir