Jandarma başarılı bir operasyona daha imza attı

Çakırkadı köyünde ikamet eden M.K. isimli şahıs gözaltına alındı.

ASAYİŞ - 12-09-2022 21:25 1201 kez okundu.

Jandarma başarılı bir operasyona daha imza attı

15 kök kenevir bitkisi, Boyu 3.5 metre uzunluğunda skunk olduğu değerlendirilen bitki, yaklaşık 1,5 kg kubar esrar maddesi ele geçirildi.

YİNE UYUŞTURUCU 1 GÖZALTI

    Bartın genelinde son günlerde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlar ile göz dolduran Bartın İl Jandarma Komutanlığı personeli başarılı bir operasyona daha imza attı.

    Son bir ayda bir çok gözaltı ve tutuklamalar la sonuçlanan operasyonların ön hazırlıkları yapılmış planlı Çalışmaların ürünü olduğu gözlenirken Bartın halkı tarafından takdirle izleniyor.

    Bartın Cumhuriyet Baş Savcılığı koordinesinde Bartın İstihbarat Şube Müdürlüğü özel ekip Dedektiflerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 1 kişi gözaltına alındı.

    Bartın'da 10.09.2022 günü yürütülen Çalışmalar neticesinde İl Merkez ilçesi Çakırkadı köyünde ikamet eden M.K. isimli şahsın evinde, bahçesinde ve eklentilerinde yapılan aramada; Boyları 50 cm ile 1 m arasında değişen (15) kök kenevir bitkisi olduğu değerlendirilen bitki, Boyu 3.5 metre uzunluğunda skunk olduğu değerlendirilen bitki (1) kök, Yaklaşık 1,5 kg kubar esrar maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili adli tahkikat devam ediyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bonzai Operasyonu!

Bonzai Operasyonu!

29-03-2024 - ASAYİŞ

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon!

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon!

28-03-2024 - ASAYİŞ

Haber Sitemizde Yayınlanan Haber ve Köşe Yazılarının Hukuki Sorumlulukları Kendilerine Aittir