Yeni Parti Bartın’dan 30 Ağustos’ta Atatürk Anıtı’na Çelenk

Yeni Parti Bartın’dan 30 Ağustos’ta Net Mesaj: “Her Şey Değişime İnanmakla Başladı”

SİYASET - 30-08-2026 23:01

    104 Yıl Sonra Aynı Meydan, Aynı İnanç! Yeni Parti Bartın’dan Atatürk Anıtı’na Çelenk ve “Değişim” Mesajı.

    Yeni Parti Bartın İl Başkanlığı, 30 Ağustos Büyük Zafer’in 104. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelenk sunma törenine Yeni Parti Bartın Kurucu İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Kurucu Merkez İlçe Başkanı Zeki Şahin, Kurucu İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Özdemir, belediye ve il genel meclisi üyeleri, çok sayıda partili ile ADD Bartın ve Eğitim Sen temsilcileri katıldı.

“Her şey değişime inanmakla başladı”

    Törende konuşan Yeni Parti Bartın Kurucu İl Başkanı İsmail Cem Akyol, 30 Ağustos Zaferi’nin bağımsızlık ve inanç açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.

Akyol konuşmasında, “Her şey değişime inanmakla başladı” ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

    “Bundan 104 yıl önce inanmış insanların bir ülkenin kaderini değiştirmeye, inançları sayesinde buğun bu topraklarda bağımsız olarak yaşamaktayız.

Ölümü esarete tercih etmiş, zor şartlarda umuda ve zafere inanmış başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

    Yeni Parti Bartın teşkilatı, çelenk sunumunun ardından Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını andı.

Günün Diğer Haberleri