İnkumu’nda Çocukların Yüzü Güldü: Pony Club Etkinliği Vefa Park’ta Devam Edecek.
Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen “Pony Club Bartın’da” etkinliği, çocuklara keyifli ve renkli bir gün yaşattı. Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya da etkinliğe katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu.
İnkumu’nda neşeli saatler
İnkumu Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar pony atlarıyla vakit geçirirken, düzenlenen çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Başkan Yalçınkaya, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve onların heyecanına eşlik etti.
Çocukların yüzündeki tebessümün her şeye değer olduğunu ifade eden Yalçınkaya, ailelerle de bir araya gelerek etkinliğe gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Sıradaki durak Vefa Park
Çocukların büyük ilgi gösterdiği Pony Club etkinliği, 19 Ağustos Çarşamba günü Vefa Park’ta devam edecek.
Bartın Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tüm çocuklar ve aileler 16.00–20.00 saatleri arasında düzenlenecek ücretsiz etkinliğe davet edildi.
Belediyenin etkinlik duyurusunda, “Çocuklarımızın mutluluğu, Bartın’ımızın neşesi” mesajına yer verildi.