Bartınspor eski başkanları: Belediyeden alınan bağışlar yeni değil, önceki dönemlerde de vardı…
Bartınspor’un eski başkanları Serkan Yurtaçan, Yıldıray Güngörür, Ercan Aydın, Mehmet Somaklı ve Lütfü Bayrak, son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan “bağış” iddialarına ilişkin ortak bir açıklama yaptı.
“Yeni bir uygulama gibi yansıtılıyor”
Yapılan açıklamada, bazı basın organlarında yer alan ve Bartın Belediyesi işçilerinden, kadrolu ve şirket personelinden aylık bağış alındığına yönelik haberlerin yeni bir uygulama gibi yansıtıldığına dikkat çekildi.
“Bağışlar uzun süredir devam ediyor”
Eski başkanlar, söz konusu bağışların uzun yıllardır sürdüğünü belirterek, “Bağış yardımı uzun süredir farklı belediye yönetimleri döneminde de Bartın Belediyesi’nden kulübümüz tarafından alınmıştır” ifadelerine yer verdi.
Kamuoyunu bilgilendirme vurgusu
Açıklamada ayrıca, konunun doğru anlaşılması adına spor kamuoyunun bilgilendirilmesinin amaçlandığı vurgulandı.