Bartın’da Kadın Dayanışması Buluşması

Kadın Mücadelesinde Ortak Mesaj!

GENEL - 17-05-2026 15:10

    Kadınların Sorunları Masaya Yatırıldı…

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Kadın Platformu bileşenleriyle bir araya gelerek kadınların sosyal, ekonomik ve siyasal yaşamda karşılaştıkları sorunları değerlendirdi.

     Toplantıda yerel dayanışma ağlarının güçlendirilmesi ve ortak mücadele alanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Geniş Katılımlı Toplantı Gerçekleştirildi

    16 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te Eğitim Sen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nun yanı sıra CHP Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Özdemir, CHP Bartın eski Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar ve Bartın Kadın Platformu bileşenleri katıldı.

Platformun Geleceği Değerlendirildi

    Toplantıda Bartın Kadın Platformu’nun eksikleri, daha etkili çalışmalar yürütülmesi, eylem süreçlerinin güçlendirilmesi ve platformun daha geniş kitlelere ulaşabilmesi adına yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

“Mücadeleyi Büyüteceğiz” Mesajı

    Katılımcılar, toplantının verimli geçtiği konusunda hemfikir olurken, kadın mücadelesinin dayanışma içinde daha da büyütülmesi gerektiğini vurguladı.

Günün Diğer Haberleri